home plattegrond website contact  
Home / Conceptmatige Aanpak
Conceptmatige Aanpak

We nemen ruim de tijd voor u en uw ideëen
Na een eerste, vaak telefonisch, contact wordt met u een afspraak gemaakt om ter plaatse uw wensen te bespreken. Hiervoor wordt ruim de tijd genomen om een zo goed mogelijk beeld te kunnen vormen hoe uw nieuwe tuin er uit zal moeten zien.

Nadat alle gegevens zowel uw wensen als ook de afmetingen van de tuin zijn opgenomen worden deze uitgewerkt tot een basisontwerp dit is een creatief proces en kan soms wel enige tijd vergen om uw wensen zo goed mogelijk in het ontwerp te verwerken.

Als regel kunt u binnen 3 weken een ontwerp tegemoet zien voorzien van een korte toelichting.


Toelichting van het ontwerp
Vrij snel daarna volgt een afspraak om het ontwerp toe te lichten met daarbij een voorlopige begroting.
Na uw goedkeuring wordt het ontwerp waar nodig aangepast en het beplantingsplan gemaakt ook hierbij rekening houdend met uw wensen wat betreft kleurgebruik of specifieke planten waar uw voorkeur naar uitgaat.

Daarna het definieve ontwerp en beplantingsplan
Dit definitieve ontwerp / beplantingsplan wordt voorzien van een gedetailleerde werkomschrijvende offerte. Alle te verrichten werkzaamheden worden duidelijk omschreven en voorzien van een exacte opgaaf van te leveren materialen.

Genieten van uw nieuwe tuin; het 'wachten' waard
De voorbereidende werkzaamheden zijn afgerond met de aanleg van uw tuin kan worden ingepland. Het altijd “te lange wachten” begint, het tijdstip van aanvang hangt af van diverse factoren en wij streven ernaar alle materialen voor aanvang in huis te hebben om de voortgang van de aanleg te waarborgen. Na voltooiing en oplevering begint voor u het genieten van uw nieuwe tuin en steeds weer de verrassing wat daar nu weer groeit en bloeit.

Groene vingers
Tijdens de aanleg heeft u een tijd niets aan uw tuin moeten doen, maar nu gaat ook dat toch weer beginnen, al snel steekt het eerste onkruid de kop op.

home
projecten
tips
profiel
contact
 

 

 

 

 


 
 
Berlagestraat 5 / Postbus 316 4380 AH Vlissingen +31 (0) 118 46 53 75 | info@pouwelsetuinen.nl

Copyright © 2006–2013 by Pouwelse Tuinen | De Groenste Vingers van Zeeland. All rights reserved. Setup & Design: Siahaya Wepdiezijn.NLEtomite »

Pouwelse Tuinen | De Groenste Vingers van Zeeland

« Error »

Etomite encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« Execution of a query to the database failed »
      SQL: INSERT INTO pouwelse_tuinen.cms_log_user_agents(id, data) VALUES('2270387926', 'http://commoncrawl.org/faq/')
      [Copy SQL to ClipBoard]
 
Parser timing
  MySQL: 0.0443 s s(5 Requests)
  PHP: 0.0371 s s 
  Total: 0.0814 s s