home plattegrond website contact  
Home / Profiel
Profiel

Visie 
Visie

Onze regio is erg in trek als betaalbare en comfortabele woon en leefomgeving. De komende jaren zal er in de regio nog volop woningbouw plaatsvinden. Er zal toenemende aandacht zijn voor de kwaliteit van het wonen in en om het huis. Pouwelse Tuinen realiseert en onderhoudt de exclusiefste tuinconcepten in de regio Zeeland.

Pouwelse Tuinen en opleiden

Wij vinden dat je als bedrijf ook een belangrijke taak hebt om leerlingen, potentiële vakmensen, op te leiden. Al 25 jaar houden wij ons actief bezig met het opleiden en begeleiden van leerlingen om de continuïteit te waarborgen.
Er is bewust gekozen voor een actieve rol in het opleiden, enerzijds door BPV plaatsen aan te bieden, anderzijds door een actieve rol te spelen binnen het onderwijs.

Goed onderhoudsconcept resulteert in langdurige klantenrelatie

De start van het huidige hoveniersbedrijf Pouwelse Tuinen is geweest op 1 december 1979 waarbij van begin af aan de kleinschalige, vooral particuliere tuinen als belangrijkste doelgroep zijn gezien met als uitgangspunt een langdurige klantrelatie door met name na de aanleg een goed onderhoudsconcept te bieden.

Tuinonderhoud zien wij als maatwerk toegeschreven op uw wensen en eisenpakket, deze aanpak heeft geresulteerd in een zeer trouwe klantenkring.
De in december 1979 aangelegde tuin wordt nog steeds door ons onderhouden, dit naast veel andere onderhoudsprojecten uit de beginjaren van ons bedrijf....

home
projecten
tips
profiel
contact
 

 

 

 

 


 
 
Berlagestraat 5 / Postbus 316 4380 AH Vlissingen +31 (0) 118 46 53 75 | info@pouwelsetuinen.nl

Copyright © 2006–2013 by Pouwelse Tuinen | De Groenste Vingers van Zeeland. All rights reserved. Setup & Design: Siahaya Wepdiezijn.NLEtomite »

Pouwelse Tuinen | De Groenste Vingers van Zeeland

« Error »

Etomite encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« Execution of a query to the database failed »
      SQL: INSERT INTO pouwelse_tuinen.cms_log_user_agents(id, data) VALUES('2270387926', 'http://commoncrawl.org/faq/')
      [Copy SQL to ClipBoard]
 
Parser timing
  MySQL: 0.0637 s s(5 Requests)
  PHP: 0.0464 s s 
  Total: 0.1101 s s